Download nu onze app in de Play Store of App Store

Bernaerts Veilingen

Veilinghuis Bernaerts is opgericht in 1974 als bescheiden antiekzaak in Lier. Vandaag is Bernaerts uitgegroeid tot één van de leidinggevende veilingzalen van het land.

 

Naast het inrichten van burgerveilingen, specialiseert het huis zich in internationale kunstveilingen en antiekveilingen.

 

Elke veiling is gecatalogeerd. De stukken worden met gepaste wetenschappelijke kennis benaderd door onze experts en afgebeeld in de catalogus.


Alle stukken, ongeacht hun waarde, worden met foto afgebeeld op de website. Deze opname is kosteloos. De veiling wordt voorafgegaan door een vierdaagse tentoonstelling.


Tijdens de veiling kunnen de geïnteressseerden live bieden in de zaal, ook via schriftelijke bieding, per telefoon of via de live WebCast-applicatie.


Tijdens de veiling blijft de expositie geopend. In de Bernaerts Boutique Bar kan er iets gedronken worden, ook op de patio.

 

In mei 2012 opende de nieuwe expositiezaal in de Museumstraat, zaal Museum.

 

In deze ruimte kan de kunstliefhebber terecht voor inbreng van goederen en advies over aan- of verkoop van kunstvoorwerpen en verzamelingen.

Bernaerts Veilingen

INTERNATIONALE VEILINGEN:
schilderijen, sculpturen van Oude Romantische en Moderne Meesters

 

BURGERVEILINGEN:
schilderijen, meubelen, antiquiteiten, toegepaste kunsten, porselein, zilverwerk, aardewerk, siervoorwerpen

 

THEMATISCHE VEILINGEN:
Werk op papier (waardevolle boeken, prenten en tekeningen van de 16de tot 21ste eeuw), Asiatica, Fijne Juwelen, Art Déco.

Catalogus Bernaerts Veilingen

Nieuwste catalogus

Klik hier voor onze laatste nieuwe catalogus!

Volg onze veiling timed online

Veilinghuis te Antwerpen - veilingen nu ook life te volgen via webcast!